Μετακομίσεις

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και εκτέλεση μετακομίσεων επαγγελματικών χώρων και κατοικιών, χρησιμοποιώντας το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε για κάθε περίπτωση, όπως ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα ή γερανό για μεταφορά βαρέων αντικειμένων. Το ολοκληρωμένο πακέτο των υπηρεσιών που σας παρέχουμε περιλαμβάνει και στις δύο περιπτώσεις τα στάδια από την αποσυναρμολόγηση και τη συσκευασία των αντικειμένων μέχρι και την τοποθέτησή τους στο νέο χώρο.


Επαγγελματικοί χώροι 

Συσκευάζουμε, μεταφέρουμε και εγκαθιστούμε τον εξοπλισμό της εταιρίας σας (υπολογιστές, οθόνες, εκτυπωτές, εξοπλισμός computer room, αρχεία, χρηματοκιβώτια κ.λπ.) στους ακριβείς χρόνους που έχουν προσυμφωνηθεί και
στους χώρους που θα μας υποδείξετε. Η άριστη οργάνωση και η υπεύθυνη επίβλεψη, σε συνδυασμό με τη χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού, εγγυώνται για το τελικό αποτέλεσμα.
Επιπλέον , εξυπηρετούμε εταιρίες που προγραμματίζουν τη μεταστέγαση των γραφείων και των αποθηκών τους.
Η Εταιρία Μεταφορών Αμαρίλιο αναλαμβάνει τη συσκευασία του εξοπλισμού και των εμπορευμάτων και οργανώνει
τη μετακόμιση εντός του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.


Κατοικίες 
Παρέχουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες που αναζητούν μια φιλική και ταυτόχρονα επαγγελματική αντιμετώπιση στο άγχος της μετακόμισης του σπιτιού τους. Συνεργαζόμενοι μαζί μας μπορείτε να αισθανθείτε τη σιγουριά ότι τα πράγματά σας θα φτάσουν με ασφάλεια στο νέο σας σπίτι. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων, την αποσύνδεση και σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τη συσκευασία επίπλων, γυαλικών και ρούχων. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να συσκευάσει μόνος τα αντικείμενά του, του παρέχουμε τα υλικά συσκευασίας και την τεχνογνωσία μας για μια επιτυχή συσκευασία.
Μεταφέρουμε και παραδιδουμε τα αντικείμενά σας σε όποιον προορισμό της Ελλάδας επιθυμείτε.